Denné menu

Pondelok, 11 február

Dublinská pórová polievka( / Šošovicová s klobásou
1.Kurací plátok s volským okom, jasmínová ryža, marhuľový kompót
2.Pečená plnená paprika, paradajková salsa, parená knedľa
3.Zemiakovo-bryndzové pirohy so slaninkou
4.Bravčová pečeň dusená na paprike, varené zemiaky, kyslá uhorka

Utorok, 12 február

Cícerová polievka s koreňovou zeleninou  / Bryndzová so slaninkou
1.Vyprážaný kurací stehenný rezeň, zemiaková kaša
2.Bravčová panenka na hríbovej omáčke, zelerové pyré
3.Zabíjačkový tanier s kyslou kapustou, cibuľové zemiaky
4.Jablkovo-tvarohová žemľovka

Streda, 13 február

Fazuľová s mušličkami / Zeleninový krém s krutónmi
1.Pečené kuracia stehno, opekané zemiaky, kyslá uhorka
2.Vyprážaný moravský rezeň, zemiakový šalát
3.Tagliatelle s mäsovými guličkami a zeleninou v paradajkovej omáčke, parmezán
4.Ryžový nákyp s ovocím

Štvrtok, 14 február

Kelovo-mrkvová polievka / Zemiaková s cesnakom a vajíčkom
1.Morčacie srdcia v omáčke, tagliatelle
2.Bravčová panenka plnená slivkami, írske zemiaky
3.Vyprážané zeleninové fašírky, zemiaková kaša, domáca tatárska omáčka
4.Bratislavské rizoto, kyslá uhorka, syr

Piatok, 15 február

Francúzska cibuľačka s krutónmi / Hustá gulašová polievka
1.Kurací steak, ½ anglická zelenina ½ ryža
2.Stroganov z hovädzej sviečkovice, ½ ryža ½ hranolky 
3.Lekvárové rezance s povidlom a orechami
4.Vyprážaný encián, brusnicová omáčka, hranolky 

Denné menu