Denné menu

Pondelok, 25 marec

Zeleninový vývar so širokými rezancami  / Cesnaková krémová s pažitkou a krutónmi 
1.Kuracie prsia s ananásom a kari, jasmínová ryža
2.Bravčový "Gabana steak", hranolky,zeleninový šalát
3.Špagety Aglio Olio, parmezán 
4.Jablkovo-škoricové lievance s džemom a šľahačkou 

Utorok, 26 marec

Pravý ukrajinský boršč  / Jemná jarná krémová z medvedieho cesnaku
1.Vyprážaný kurací rezeň v pivnom cestíčku, zemiaková kaša, uhorkový šalát
2.Bravčové Mexické ragú, mini zemiaková placka, šalát z hlávkovej kapusty 
3.Šafránové rizoto so sušenými paradajkami, parmezán
4.Fliačky s hlávkovou kapustou

Streda, 27 marec

Talianská s údeným mäsom / Brokolicová s krutónmi 
1.Kurací čiernohor, opekané zemiaky, čalamáda
2.Čevabčiči s cibuľou a horčicou, zemiaková kaša
3.Bryndzové halušky s opraženou slaninkou
4 Palacinky s ovocím a karamelom 

Štvrtok, 28 marec

Mrkvová zo zázvorom / Hŕstková 
1.Kuracia roláda plnená zeleninou, ryža
2.Bravčová panenka s marhuľovou omáčkou, mrkvové pyré
3.Vyprážaný údený syr s moravským mäsom, hranolky, domáca tatárska omáčka
4.Paradajková kapusta, bravčová fašírka, chlieb 

Piatok, 29 marec

Fazuľková s párkom a zemiakmi  / Kelová so zeleninou 
1.Kuracie prsia á la Margherita, ryža, šalát z čínskej kapusty
2.Pečené bravčové plece na rozmaríne, parená knedľa
3.Vyprážaný karfiol, petržlenové zemiaky, domáca tatárska omáčka
4.Zapekané zemiaky s údeným mäsom a cibuľkou 

Denné menu