Denné menu

Pondelok, 20 máj

Dublinská pórová  / Tekvicová 
1.Kurací wok, ryža, mix šalát 
2.Bravčový plátok s volským okom, hranolky 
3.Špagety Aglio Olio s bazalkovým pestom, parmezán
4.Buchty na pare s čokoládou a maslom 

Utorok, 21 máj

Francúzska cibuľačka s krutónmi  / Zemiaková s liatym cestom 
1.Vyprážaný kurací rezeň, zemiakový šalát 
2.Pečené bravčové plece na cesnaku, parená knedľa
3.Držky na paprike, chlieb 
4.Miešaný zeleninový šalát s prosciutom, horčicovo-medový dresing 

Streda, 22 máj

Zelerová s haluškami  / Paradajková s ryžou
1.Vyprážané kuracie nugetky, hranolky, domáca tatárska omáčka
2.Bravčová panenka plnená slivkami, zemiaková kaša
3.Kuracie plátky na hubách, tarhoňa 
4.Špagety "Bolognese", parmezán

Štvrtok, 23 máj

Kelová s klobásou / Fazuľková na kyslo
1.Kurací stroganov, ryža
2.Bravčová sekaná s vajcom, zemiaková kaša
3.Sviečková na smotane, knedľa
4.Šošovicové fašírky, pučené zemiaky, dresing

Piatok, 24 máj

Francúzska s mušličkami  / Sedliacka s mletým mäsom 
1.Mexické kuracie prsíčka, jasminová ryža 
2.Bravčový čiernohor, zemiaková kaša, kyslá uhorka
3.Steak z lososa,1/2 anglická zelenina,1/2 pečený zemiak 
4.Hráškovo-mätové penne so slaninkou, parmezán 

Denné menu